Gedekte-tafel-w1024Iets te vieren?
Verjaardagsdiner?
Reünie?
Familiediner?
Afscheidsborrel?
Vrijgezellendiner?
21-diner?
Examenfeestje?
Romantisch diner voor twee?

Wil je binnenkort een feestje of een dinertje houden en ben je op zoek naar een cateraar of thuiskok? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik heb al heel wat diners en catering opdrachten op mijn naam staan en ik vind het erg leuk om op maat voor mensen te koken. Ik neem je de zorg uit handen voor je diner of je hapjes terwijl je zelf lekker met je gasten en vrienden kunt borrelen of tafelen.

Ik ben de chef, maar ik kook naar jouw wensen, ideeën en voorkeuren. Heb je een lievelingsgerecht, familierecept of bepaalde dieetwensen, ik bespreek ze graag met je en stel het menu met je samen. Maar als je je graag helemaal laat verrassen kan dat natuurlijk ook.

Interesse? Stuur een e-mailtje naar info@soeskookt.nl

Momenteel ben ik fulltime aan het werk in de keuken van Dille & Kamille in Maastricht. Dat maakt dat mijn agenda behoorlijk snel vol zit en dat ik helaas vaak geen tijd zal hebben voor grote catering opdrachten en diners. Maar uiteraard staat vragen altijd vrij!

Comment (1)

 1. Lies

  Beste Soes,
  Graag zou ik jouw hulp willen bij een feestje/diner tgv mijn verjaardag, te vieren op 30 september as in Noord-Limburg, in de tuin van een leuk zomerhuisje, met mijn familie en vrienden ( ongeveer 25 a 30 mensen). Ik ben al een tijdje op zoek naar iemand die mij in praktische, culinaire zin kan bijstaan. Kan jij mij svp bellen? Ik hoop dat je ing een reactie kunt geven. Er zijn tal van mogelijkheden voor jou en voor mij en die bespreek ik graag met je.
  Vast dank voor je bericht.
  Hartelijke groet van Lies Duynstee
  0652354158.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Culinaire gids van het bourgondische zuiden

Soes Kookt